IMG_PLAY privatlivspolitik

Her kan du finde information om, hvilke personoplysninger IMG_PLAY indsamler om dig, hvorfor vi indsamler oplysningerne og hvor oplysningerne opbevares. Du kan også finde kontaktinfo, samt info om dine rettigheder.

Indsamling af oplysninger og formål med at indsamle oplysningerne

Når du besøger vores website

På vores website benytter vi Google Analytics til at få info om besøgende, og hvad de gør på hjemmesiden. Informationen bruger vi til at forbedre brugeroplevelsen på vores website. Vi kan ikke se hvem du er, men vi kan se hvilke IP adresser der besøger sitet.

Du kan finde vores Cookiepolitik på img.dk/cookiepolitik.

Hvis du er kunde hos IMG_PLAY

Hvis du er kunde hos IMG_PLAY, så registrerer vi den information om din virksomhed, som er nødvendigt for at kunne kommunikere med dig/jer, samt sende fakturaer og lave regnskab. Det vil sige navne, mailadresser, CVR nummer, adresse, telefonnummer.

Når vi bygger kunde løsninger, så har vi adgang til det data, som vores kunder vælger at lægge i løsningerne. Dermed bliver vi databehandler for kunden, som dermed bliver dataansvarlig. Dette forhold reguleres af vores generelle forretningsbetingelser,  samt evt. en selvstændig databehandleraftale.

Hvis du er medarbejder hos IMG_PLAY

Hvis du er medarbejder hos IMG_PLAY, så registrerer vi den information der er nødvendig for at vi kan lave en ansættelseskontrakt med dig, kontakte dig og udbetale dig løn. Dvs. navn, adresse, cpr nummer, kontonummer, mailadresse og telefonnummer. Vi har også billeder af dig, samt dit CV. Det bruger vi når vi byder på opgaver og laver oplæg, samt til markedsføring af IMG_PLAY og holdet bag.

Hvis du søger om job hos IMG_PLAY

Hvis du søger job hos IMG_PLAY, så opbevarer vi din ansøgning, med den information du har inkluderet i ansøgningen, indtil vi har fundet en kandidat til jobbet. Hvis du gerne vil have at vi beholder ansøgningen, så du kan komme i betragning til kommende jobs, så skal du i en email give os lov til at beholde ansøgningen.

Dine rettigheder

Indsigtsret

Du kan få indsigt i, hvilke oplysninger vi behandler om dig, hvor de stammer fra, hvor længe vi opbevarer dem og hvad vi anvender dem til. Du kan også få oplyst, hvem der modtager data om dig, hvilke typer af oplysninger, der kan videregives med dit samtykke, til hvilket formål videregivelsen kan ske samt hvem, der kan modtage oplysningerne på baggrund af dit samtykke. Adgangen kan dog være begrænset af lovgivningen og hensynet til andre personers privatlivsbeskyttelse, ligesom IMG_PLAY know-how, forretningshemmeligheder samt interne vurderinger og materiale kan være undtaget fra indsigtsretten.

Dataportabilitet

Du har ret til at få de personoplysninger du har afgivet til os udleveret i et elektronisk format. Kontakt karsten@imgplay.com hvis du ønsker det.

Urigtige oplysninger

Konstateres der fejl i oplysningerne har du ret til at få dem rettet.

Sådan kontakter du os

Har du spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, ønsker du at tilbagekalde dit samtykke eller få udleveret dine data er du velkommen til at kontakte karsten@imgplay.com

IMG_PLAY
Strandgade 27B, plan 5
1401 København K, Danmark
Tlf. +45 7027 3060
CVR. 37000728
kontakt@img.dk

Klage

Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger kan du klage til karsten@imgplay.com eller til Datatilsynet.dk