BLIV EN DEL AF IMG_PLAY – SPECIALISTER I ONLINE VIDEOLØSNINGER

Har du erfaring med JavaScript og PHP? IMG_PLAY vokser, og vi søger derfor nye kolleger til vores team.

Hvem er IMG_PLAY?

Vi hjælper vores kunder at skabe værdi gennem video. Vores kunder er både mediehuse, offentlige organisationer samt private virksomheder.

Hos IMG ved vi noget – en del faktisk – om, hvordan man succesfuldt bruger video til at gøre en forskel i sin forretning.

Vi er et teknologiselskab, men uden in-house platform. I stedet lytter vi til kundens behov og business case, inden vi lægger os fast på, hvilken teknisk løsning vi anbefaler. Vores uafhængighed sikrer, at vi kan yde vores kunder bred og troværdig rådgivning. Vores job er at kende til de nyeste teknologier, platforme og realiteter inden for et komplekst økosystem.

Vores kerneydelser er rådgivning inden for video strategi, valg af videoplatform samt leverance, integration og drift af videoplatforme.

Stillingen som udvikler er en unik mulighed for at arbejde sammen med nogle af de mest erfarne specialister inden for videoområdet i Norden. Vi har alle en teknisk baggrund og har arbejdet med sofwareudvikling og video i rigtig mange år.

Hos IMG-PLAY bliver du en del af et krydsfelt, hvor mediebranchen møder tech-brancen. Vi har kontorer i Norden og arbejder internationalt.

Hvad skal du lave?

Dine opgaver vil bestå i at implementere og servicere videoløsninger fra de førende SaaS video platforme såsom Kaltura, Brightcove, JW Player og IBM video cloud. Vi udnytter platformenes muligheder og bygger API baseret bro mellem andre tekniske systemer såsom LMS & CMS. Du vil ofte skulle læse og forstå API dokumentation og sætte dig ind i nye teknologier. Vi foretrækker at teste mulige løsninger og bygge prototyper som en del af vores arbejdesmetode. Du vil komme til at arbejde sammen med kolleger der har god teknisk forståelse og indsigt i kundens krav og forretning. Andre opgaver kan eksempelvis være at opbygge workflows hvor video flyttes fra produktions-faciliteter til eksempelvis apps på smart TV’s og mobil devices.

Dine kompetencer

Vi er mindre interesserede i dine eksamensbeviser og mere i din motivation og dit gå-på-mod samt din vilje og evne til at lære nyt.

Det er vigtigt, du har et godt kendskab til softwareudvikling og specifikt med JavaScript og PHP. Gode engelskkundskaber er en nødvendighed. Du kan overskue og scope opgaver præcist og hele tiden evner at tænke i løsninger.  Og du kan sætte dig ind i en kundes behov, og du har en god forståelse for dine egne kompetencer. Det er afgørende, at du er 100 % selvkørende og opsøgende i forhold til ny viden på udviklingsområdet.

Derudover har du:

 • Erfaring med OOP PHP7 og MySQL/MariaDB
 • Erfaring med REST API’er og samspillet mellem backend og frontend
 • Kendskab til Linux/Apache og lettere serveradministration
 • Kendskab til enten et moderne JavaScript framework (React, Angular, VueJS, etc), eller vanilla JS
 • Kendskab til encoding, asset management og DRM er en fordel men ikke et krav

Din profil

Jobbet er ikke tilgængeligt for freelancere. Vi leder efter et fast medlem af vores team – men vi er meget fleksible i forhold til at aftale rammer og timeantal, som passer til dig. Det er vigtigt for os, at det er sjovt og spændende at gå på arbejde, og at der er en sund balance mellem arbejde, fritid og familie.

Vi værner om et godt arbejdsmiljø og en afslappet stemning på kontoret. Det er vigtigt, at alle elsker at gå på arbejde. Samtidig er det vigtigt, at du er kompetent, da alle hos IMG er de bedste, eller har ambitioner om at blive de bedste, inden for deres område. Derfor skal du være:

 • Struktureret og detaljeorienteret
 • Velovervejet og løsningsorienteret
 • Social og med humoristisk sans

Vi tilbyder

Vores kontor i København ligger ved Havnefronten på Christianshavn og er lyst og åbent. I ansættelsen vil der være rig mulighed for ansvar og selvbestemmelse, og vi prioriterer at der er tid til at lære nyt og dygtiggørelse.

 • Fuldtidsansættelse med fleksibilitet
 • Løn efter kvalifikationer
 • Et afslappet arbejdsmiljø med kompetente kolleger og spændende opgaver
 • Stor indflydelse på hvorledes vi løser opgaver, og hvilke teknologier vi bruger
 • Et dejligt lyst kontor

Hvis det lyder som noget for dig, så skriv til job@img.dk og fortæl hvorfor. Vedhæft dit CV og tilføj gerne din linkedin-profil, hvornår du kan starte og forventninger til løn.

Ansøgningsfrist d. 15. september. Vi holder løbende samtaler indtil stillingen er besat. Spørgsmål kan rettes til Karsten Vandrup Westh på mobil: 2333-9929 eller karsten@imgplay.com