Ledig Stilling – Junior Konsulent

Bliv en del af IMG_Play – Specialister i Video og TV revolutionen

IMG_Play vækster og ekspanderer – og vi søger derfor nye kolleger til vores team

Vi hjælper vores kunder at skabe værdi gennem video. Både for traditionelle indholdsproducenter (TV og Film) samt for virksomheder og organisationer finder der en revolution sted indenfor brugen af Online Video. IMGs mission er at hjælpe vores kunder til at navigere i denne omstilling.

IMG er ikke et produktionsselskab. Men vi ved noget om at lave video til online brug. IMG er ikke all-round forretningskonsulenter. Men vi ved noget – en del faktisk – om hvordan man succesfuldt bruger video til at gøre en forskel i sin forretning.

Vi er et teknologiselskab, men uden in-house platform. Istedet lytter vi til kundens behov og business case, inden vi lægger os fast på om vi anbefaler en løsning baseret på YouTube eller en special-udviklet kunde løsning. Vores uafhængighed skal sikre, at vi kan yde vores kunder bred og troværdig rådgivning. Vores job er at kende til de nye teknologier, platforme og realiteter indenfor et komplekst økosystem.

Vores kerneydelser er rådgivning indenfor video strategi, valg af video platform og teknologi og leverance af projektledelse og udviklingsressourcer.

Stillingen som Junior Konsulent er en unik mulighed for at arbejde sammen med nogle af de mest erfarne specialister indenfor området i Norden. Du vil skulle gøre det dynamiske krydsfelt, hvor mediebranchen møder tech-brancen til din hjemmebane, i en branche som er international og i voldsom vækst.

Eksempler på arbejdsopgaver:

  • Research på markedssegment
  • Business case review
  • Strategi rådgivning
  • RFP/RFQ (tilbuds- og udbudsarbejde)

Vi forventer ikke konkret branche- eller teknologi kendskab, selvom det selvfølgeligt er en fordel. Til gengæld forventer vi, at du kan levere selvstændigt på f.eks. markedsanalyser, at du evner at sætte dig ind i ny teknologi samt at du har interesse for – og evner – direkte kundekontakt.

Hvis du har formulerings- og kommunikationsevner, så vil det være et plus. Vores viden er vores primære salgsargument, så kan du bidrage til vores løbende markedsføring vil det være super. Vi er ikke større, end at både evner til alt fra wordpress over evnen til at bage kage bliver højt værdsat.

 

Du skal kunne formulere dig på fejlfrit dansk og engelsk. Udover dette, så har vi få ultimative krav til dine kvalifikationer. Men du står stærkest, hvis du kan dokumentere en viden om online/medier/kommunikation.

Vi er mindre interesserede i dine eksamensbeviser end vi er i din motivation for at søge stillingen. Både erfarne og u-erfarne kandidater er velkomne til at søge.

Vores kontor ligger ved Havnefronten på Christianshavn. Vi er pt. 5 konsulenter i Danmark, og arbejder med nogle af de største og med spændende kunder og cases.

Jobbet er ikke tilgængeligt for freelancere. Vi leder efter et fast medlem af vores team – men vi er flexible i fht. at aftale nogle rammer, som passer til dig. Vi går meget op i at have en sund balance mellem arbejde og fritid.

 

Hvis det lyder som noget for dig, så skriv til job@img.dk og fortæl hvorfor, og vedhæft dit CV.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.